Συνεδρια ΕΕΠΕ

Υποβολή Εισηγήσεων για το «2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ειδ. Αγ.»

Για την υποβολή των εισηγήσεων σας στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ειδικής Αγωγής θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

α. Κάνετε εγγραφή στο site της ΕΕΠΕ ακολουθώντας τα βήματα και τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη σας μόλις επιλέξετε «Δημιουργία Λογαριασμού» στο Tab «Φόρμα Εγγραφής«

β. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή και λάβετε το επιβεβαιωτικό μύνημα στείλτε μας ένα mail στο synedrio2010@eepe.gr ζητώντας μας να αναβαθμίσουμε το λογαριασμό χρήστη σας σε «Εισηγητή» αναφέροντας ΜΟΝΟ το όνομα σας και το όνομα χρήστη (όχι τον κωδικό πρόσβασης).

γ. Κάνετε εισαγωγή στo site χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό που θα σας έχει δοθεί.

δ. Επιλέγετε την «Yποβολή Eισηγήσεων»  στην ενότητα «Συνέδρια» και κάνετε επικόλληση του κειμένου που έχετε στο Word σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναφέρονται εδώ.

ε. Τέλος θα πρέπει να αποστείλετε με mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση synedrio2010@eepe.gr το αρχείο doc -που θα «κατεβάσετε» κάνοντας κλικ εδώ– συμπληρωμένο με τα στοιχεία που ζητούνται σε αυτό.

στ. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε την εισήγησή σας με mail στην ηλεκτρονική διέυθυνση synedrio2010@eepe.gr επισυνάπτοντας το αρχείο word με την περίληψη της εισήγησής σας.

Για πληροφορίες σχετικά με τη μορφή των εισηγήσεων και τους θεματικούς άξονες του συνεδρίου ανατρέξτε στη σχετική ενότητα της ιστοσελίδας (Συνέδρια -> Θεματικοί άξονες ή Συνέδρια -> Προδιαγραφές Υποβολής Εισηγήσεων).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλούνται θερμά οι κ. κ. εισηγητές να επιλέγουν ένα ΜΟΝΟ τρόπο αποστολής της εργασίας τους (δηλαδή αποστολή με e-mail ή απευθείας καταχώρηση στο site) έτσι ώστε να αποφύγουμε τυχόν διπλές καταχωρήσεις.